Πρόγραμμα Ιεράς Μονής

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Ιερά Μονή είναι κάθε μέρα ανοιχτή τις ακόλουθες ώρες:

Πρωί: 10:00 π.μ. –  1:00 μ.μ.
 Απόγευμα: 5.00 μ.μ. – 7.00 μ.μ.   (το καλοκαίρι 6.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ.)      

 Κάθε Τρίτη και Πέμπτη είναι Κλειστή η Ιερά Μονή

Για το μυστήριο της εξομολόγησης μπορείτε να έρθετε το Σάββατο το πρωί απο τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι. 

Κάθε Κυριακή απόγευμα ψάλλεται η Παράκληση στην Παναγία την Γοργοεπήκοο, την ώρα του Εσπερινού.

Για ευχές υπέρ υγείας, βασκανίας, τεκνοποίησης και άλλες μπορείτε να έρχεστε καθημερινά τις ώρες που είναι ανοικτό το Μοναστήρι.

Για την ευχή του σαραντισμού μπορείτε να έρθετε στο Μοναστήρι αλλά πρώτα επικοινωνήστε με τον π.Αθανάσιο στο τηλ της Μονης 2310 722 020 .

Για αγιασμό αυτοκινήτου μπορείτε να έρθετε Κυριακή μετά τις 11 το πρωί.

Στο Μοναστήρι μπορείτε να βρείτε βιβλία ωφέλιμα, κομποσχοίνια, Ιερές εικόνες φιλοτεχνημένες  στο εργαστήριο της Ι.Μονής, ευλογημένα δάκρυα της Παναγίας (κομποσχοίνια) φυτεμένα από τον κήπο της Ι.Μονής, θυμίαμα εξαιρετικής ευωδίας, καρβουνάκια ποιοτικά, Αγιασμό και αγιασμένο λαδάκι από την ακοίμητη κανδήλα της Γοργοεπήκόου με εικόνα της Παναγίας, Σταυρουδάκια για το λαιμό και αυτοκινήτου, Μύρο (άρωμα) φυτιλάκια για την καντήλα, βιβλιαράκια προσευχών όπως και το βιβλίο της Παράκλησης της Παναγίας Γοργοεπηκόου.  

Στο Μοναστήρι δεν τελούνται μυστήρια βάπτισης και γάμου.

Κάθε Κυριακή γίνεται όρθρος και Θεία Λειτουργία απο τις 7 π.μ. έως τις 10.30 π.μ. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας γίνεται κήρυγμα πάνω στο κείμενο του Ευαγγελίου της Κυριακής.

Στο Μοναστήρι μπορείτε να τελέσετε Θεία Λειτουργία μετά από συνεννόηση με τον π.Αθανάσιο στο τηλ 2310 722 020 για την σωτηρία της ψυχής σας, των συγγενών και φίλων ή και για την μνήμη και ανάπαυση στην αιώνια χαρά του Παραδείσου των κεκοιμημένων ψυχών των συγγενών και φίλων.